logo Terrassen Van Hoof Hoge resolutie.j

Casablanca Sit

  • Facebook Social Icon
  • Instagram

Het model Casablanca Sit

De Casablanca Sit is een type windscherm uit de Casablancaproductlijn. Dit product bestaat uit een combinatie van een ALU zitbank en een stevig vast glazen windscherm (12 mm geharde ruit).

Het model Casablanca Sit is het ideale windscherm dat tevens extra kleur brengt op uw terras. Het is daarbij ook de ideale oplossing om voor een democratische prijs extra zitplaatsen te creëren op uw terras. Deze zitbanken kunnen verzwaard worden waardoor ze nog meer bestand zijn tegen de meest extreme weersomstandigheden. Hierdoor kunnen uw windschermen gedurende het gehele jaar blijven staan.

Dankzij de opties wielen of mingvoeten is er ook de mogelijkheid om deze schermen mobiel te maken. Deze mobiele opties zorgen voor een dynamische omgeving, zeer nuttig voor horeca en particulier. Door de windschermen op wieltjes kan u uw terras op ieder moment aanpassen naar uw wil.

Bovendien kan u zelf experimenteren met de verschillende vormen van uw Casablanca Flowerbox aangezien er de mogelijkheid is om hoeken te creëren met deze schermen. Hierdoor kan u uw Casablanca schikken zoals u zelf wilt. 

Het uiterlijk van dit windscherm is modern en sluit perfect aan zowel bij een modern als landelijke stijl. Er is een ruime mogelijkheid in de kleurkeuze, alle RAL kleuren zijn namelijk mogelijk . Deze schermen zijn makkelijk te combineren met onze andere schermen of met onze parasols.

Deze schermen zijn van hoge kwaliteit en hebben een zeer democratische prijs!

Vindt u in de standaard afmetingen niet precies wat u zoekt of zit u met een zeer specifieke situatie? Twijfel niet om ons te contacteren, onze experts helpen u graag verder!

Enkele projecten

Productspecificaties

Schermafbeelding 2021-02-23 om 11.13.42.

De Casablanca modellen worden standaard geleverd met bijhorende pootjes die een minimumhoogte hebben van 30 mm en een maximumhoogte van 60 mm. Hierdoor kunnen deze schermen zonder problemen op hellende oppervlaktes geplaatst worden

Schermafbeelding 2021-02-10 om 11.59.24.

Er is een mogelijkheid om de steunpootjes te verankeren in de grond om de Casablanca nog stabieler te maken. 

Schermafbeelding 2021-02-10 om 11.59.36.

U kan uw Casablanca ook verankeren doormiddel van het extra gewicht in de bloembak. Denk maar aan een combinatie van bijvoorbeeld natte gronde en betondallen of natte grond met grindzakken, en dit zonder dat de Flowerbox zijn stijl verliest! Onze windschermen zijn ruim getest en kunnen met een gewicht van minimum 250kg windvlagen van 100km/u doorstaan zonder problemen

Opties:

Schermafbeelding%202021-03-03%20om%2010.

Met deze draaiwieltjes hebt u de mogelijkheid om uw Casablanca mobiel te maken. Hierdoor is het makkelijk om deze te verplaatsen. De perfecte manier om uw terras dynamisch te maken en te configureren naar uw zin. De windschermen op wieltjes winnen sterk aan populariteit.

Schermafbeelding%202021-02-23%20om%2011.

De Ming-voetjes zijn de tweede methode om uw windscherm mobiel te maken, ook op moeilijke oppervlaktes met gebruik van een transpalette. Hierdoor kan u uw Casablanca op een vlotte en simpele manier verplaatsen.

 

Schermafbeelding 2021-03-05 om 15.14.09.

Met deze schermklem kan u de verschillende Casablanca-producten met elkaar verbinden op een elegante manier via het windscherm.

Webshop
(prijzen excl BTW)

Soorten casablanca Sit

Kies de kleur voor uw Casablanca!

Bij aankoop van een Casablancamodel is deze kleurkeuze verplicht.

De kost voor de kleurkeuze is een éénmalige kost per gebruikte kleur. Wanneer u meerdere modellen aankoopt in dezelfde kleur hoeft u deze kost dus maar éénmalig betalen.

Het model Casablanca kan geproduceerd worden in alle mogelijke Ral kleuren. 

Onze meest gebruikte kleuren: