logo Terrassen Van Hoof Hoge resolutie.j

Casablanca Brugge

  • Facebook Social Icon
  • Instagram

Het model Casablanca Brugge

De Casablanca Brugge is een type windscherm uit de Casablancaproductlijn. Dit product bestaat uit een combinatie van een aluminium bloembak en een verschuifbaar glazen windscherm (12 mm geharde ruit).

Het model Casablanca Brugge is ideaal om wat extra kleur te geven aan uw terras en is daarbij extra stabiel dankzij het gewicht in de bloembak. Hierdoor is het bestand tegen de meest extreme weersomstandigheden, en kan het gedurende het gehele jaar blijven staan.

Verder is er ook de mogelijkheid om deze schermen mobiel te maken dankzij het wielengestel of de MING voeten die transport met een transpalette mogelijk maken. 

Bovendien kan u zelf experimenteren met de verschillende vormen aangezien er de mogelijkheid is om hoeken te creëren met deze schermen. Hierdoor kan u uw Casablanca schikken zoals u zelf wilt. Voor alle maatwerk, afmetingen, schuine bakken... kan u terecht bij onze medewerkers.

Het uiterlijk van deze bak is modern en sluit perfect aan zowel bij een modern als landelijke stijl. Er is een ruime mogelijkheid in de kleurkeuze, alle RAL kleuren zijn namelijk mogelijk .

Deze schermen zijn van hoge kwaliteit en hebben een zeer democratische prijs

Enkele projecten

Productspecificaties

Schermafbeelding 2021-02-23 om 11.13.42.

De Casablanca modellen worden geleverd met bijhorende pootjes die een minimumhoogte hebben van 30 mm en een maximumhoogte van 60 mm. Hierdoor kunnen deze schermen op licht hellende oppervlaktes geplaatst worden

Schermafbeelding 2021-02-10 om 11.59.24.

Er is een mogelijkheid om de steunpootjes te verankeren in de grond om de Casablanca nog stabieler te maken. Hierdoor zal de Casablanca alle weersomstandigheden kunnen doorstaan.

Schermafbeelding 2021-02-10 om 11.59.36.

De Casablanca kan nog extra verankerd worden door gewichten toe te voegen. Dit kan via het toevoegen van natte grond,met betondallen of natte grond met grindzakken.

Accessoires

Schermafbeelding%202021-03-03%20om%2010.
Schermafbeelding%202021-03-03%20om%2010.

Met dit type voetjes krijgt u de mogelijkheid om uw Casablanca mobiel te maken. Hierdoor is het makkelijk om deze te verplaatsen. De perfecte manier om uw terras dynamisch te maken. 

U kan deze optie kiezen binnen de shop wanneer u doorklikt naar het product of u kan ze los kopen onderaan bij "accessoires" in de shop.

€ 125

Schermafbeelding%202021-02-23%20om%2011.

Met dit type voetjes kan u de hoogte van de Casablanca beter afstellen. Ideaal voor schuine oppervlaktes of wanneer er de mogelijkheid moet zijn om de schermen te verplaatsen met bijvoorbeeld een transpallet.

U kan deze optie kiezen binnen de shop wanneer u doorklikt naar het product of u kan ze los kopen onderaan bij "accessoires" in de shop.

€ 145

Schermafbeelding 2021-03-05 om 15.14.09.

Met deze schermklem kan u de verschillende Casablanca-producten met elkaar verbinden op een elegante manier via het windscherm. U kan deze accessoire aankopen bij de accessoire shop. Deze verbindingstukken worden niet standaard meegeleverd.

€ 40

Maatwerk

Alle maatwerk is mogelijk bij Van Hoof. 

Dankzij onze productie afdelingen is het mogelijk om uw eigen Casablancamodellen te ontwerpen waarbij alle hoogtes, breedtes lengtes en vormen mogelijk zijn. Verder zijn er ook opties om bijvoorbeeld schuine bakken te implementeren in uw model.

Voor maatwerk mag u altijd mailen naar: info@terrassen-vanhoof.be

of u kan onderstaande knop indrukken om doorverwezen te worden naar een contactformulier.

Wij helpen u graag verder!

Kies de kleur voor uw Casablanca!

Bij aankoop van een Casablancamodel is deze kleurkeuze verplicht.

De kost voor de kleurkeuze is een éénmalige kost per gebruikte kleur. Wanneer u meerdere modellen aankoopt in dezelfde kleur hoeft u deze kost dus maar éénmalig betalen.

Het model Casablanca kan geproduceerd worden in alle mogelijke Ral kleuren. Hieronder kan u de gekozen kleur kiezen en bestellen.