Casablanca Combi

  • Facebook Social Icon
  • Instagram

Het model Casablanca Combi

De Casablanca Combi is een type windscherm uit de Casablancaproductlijn. Dit product bestaat uit een combinatie van een ALU zitbank en een ALU bloembak met een vast glazen windscherm (12 mm geharde ruit).

Het model Casablanca Flowerbox is het ideale windscherm dat tevens wat extra kleur op uw terras brengt en is daarbij extra stabiel dankzij het gewicht in de bloembak. Hierdoor is het nog extra bestand tegen de meest extreme weersomstandigheden, hierdoor kan het gedurende het gehele jaar blijven staan op uw terras.

Dankzij de opties wielen of mingvoeten is er ook de mogelijkheid om deze schermen mobiel te maken. Deze mobiele opties zorgen voor een dynamische omgeving, zeer nuttig voor horeca en particulier. 

Bovendien kan u zelf experimenteren met de verschillende vormen van uw Casablanca Flowerbox aangezien er de mogelijkheid is om hoeken te creëren met deze schermen. Hierdoor kan u uw Casablanca schikken zoals u zelf wilt. 

Het uiterlijk van dit windsherm is modern en sluit perfect aan zowel bij een modern als landelijke stijl. Er is een ruime mogelijkheid in de kleurkeuze, alle RAL kleuren zijn namelijk mogelijk. Deze schermen zijn perfect te combineren met onze andere windschermen en onze parasols.

Deze schermen zijn van hoge kwaliteit en hebben een zeer democratische prijs!

Vindt u in de standaard afmetingen niet precies wat u zoekt of zit u met een zeer specifieke situatie? Twijfel niet om ons te contacteren, onze experts helpen u graag verder!

Enkele projecten

Webshop

Soorten casablanca Combi

Kies de kleur voor uw Casablanca!

Bij aankoop van een Casablancamodel is deze kleurkeuze verplicht.

De kost voor de kleurkeuze is een éénmalige kost per gebruikte kleur. Wanneer u meerdere modellen aankoopt in dezelfde kleur hoeft u deze kost dus maar éénmalig betalen.

Het model Casablanca kan geproduceerd worden in alle mogelijke Ral kleuren. 

Onze meest gebruikte kleuren:

Op zoek naar een specifieke kleur? Kies hier uw gewenste RAL-kleur!