logo Terrassen Van Hoof Hoge resolutie.j

Casablanca Flowerbox

  • Facebook Social Icon
  • Instagram

Het model Casablanca Flowerbox

De Casablanca Flowerbox is een type windscherm uit de Casablancaproductlijn. Dit product bestaat uit een combinatie van een ALU bloembak en een stevig vast glazen windscherm (12 mm geharde ruit).

Binnen de Casablanca bloembakken zijn er 2 modellen. Bij het eerste model bevindt het glazen scherm zich centraal in de bloembak. Bij het tweede model bevindt het scherm zich aan de achterzijde van de bloembak. Ideaal voor een dakterras. De Fowerbox is een zeer stevig windscherm.

De Flowerbox is ook een vaak gebruikt product als scheidingswand om op uw terras te gebruiken. Via deze scheidingswand behoudt u wel de sfeer op uw terras en kan u uw terras voorzien van de nodige privacy

Het model Casablanca Flowerbox is het ideale windscherm dat tevens wat extra kleur op uw terras brengt en is daarbij extra stabiel dankzij het gewicht in de bloembak. Hierdoor is het nog extra bestand tegen de meest extreme weersomstandigheden en kan het gedurende het gehele jaar blijven staan op uw terras. 

Dankzij de opties wielen of mingvoeten is er ook de mogelijkheid om deze schermen mobiel te maken. Deze mobiele opties zorgen voor een dynamische omgeving, zeer nuttig voor horeca en particulier. Dankzij de windschermen op wieltjes kan u uw terras verplaatsen zonder problemen. Dit heeft natuurlijk ook zijn voordelen wanneer u uw schermen gebruikt als scheidingswand.

Bovendien kan u zelf experimenteren met de verschillende vormen van uw Casablanca bloembak aangezien er de mogelijkheid is om hoeken te creëren met deze schermen. Hierdoor kan u uw Casablanca schikken zoals u zelf wilt. 

Het uiterlijk van dit windsherm is modern en sluit perfect aan zowel bij een modern als landelijke stijl. Er is een ruime mogelijkheid in de kleurkeuze, alle RAL kleuren zijn namelijk mogelijk .

Deze windschermen/scheidingswanden zijn van hoge kwaliteit en hebben een zeer democratische prijs!

Vindt u in de standaard afmetingen niet precies wat u zoekt of zit u met een zeer specifieke situatie? Twijfel niet om ons te contacteren, onze experts helpen u graag verder! Er zijn ook meerdere opties om u Casablancascherm nog meer aan te passen naar de gewenste eigenschappen om deze windschermen te gebruiken als scheidingswand.

Enkele projecten

Productspecificaties

Schermafbeelding 2021-02-23 om 11.13.42.

De Casablanca modellen worden standaard geleverd met bijhorende pootjes die een minimumhoogte hebben van 30 mm en een maximumhoogte van 60 mm. Hierdoor kunnen deze schermen zonder problemen op hellende oppervlaktes geplaatst worden

Schermafbeelding 2021-02-10 om 11.59.24.

Er is een mogelijkheid om de steunpootjes te verankeren in de grond om de Casablanca nog stabieler te maken. 

Schermafbeelding 2021-02-10 om 11.59.36.

U kan uw Casablanca ook verankeren doormiddel van het extra gewicht in de bloembak. Denk maar aan een combinatie van bijvoorbeeld natte gronde en betondallen of natte grond met grindzakken, en dit zonder dat de Flowerbox zijn stijl verliest! Onze windschermen zijn ruim getest en kunnen met een gewicht van minimum 250kg windvlagen van 100km/u doorstaan zonder problemen

Opties:

Schermafbeelding%202021-03-03%20om%2010.

Met deze draaiwieltjes hebt u de mogelijkheid om uw Casablanca mobiel te maken. Hierdoor is het makkelijk om deze te verplaatsen. De perfecte manier om uw terras dynamisch te maken en te configureren naar uw zin. De windschermen op wieltjes winnen sterk aan populariteit.

Schermafbeelding%202021-02-23%20om%2011.

De Ming-voetjes zijn de tweede methode om uw windscherm mobiel te maken, ook op moeilijke oppervlaktes met gebruik van een transpalette. Hierdoor kan u uw Casablanca op een vlotte en simpele manier verplaatsen.

 

Schermafbeelding 2021-03-05 om 15.14.09.

Met deze schermklem kan u de verschillende Casablanca-producten met elkaar verbinden op een elegante manier via het windscherm.

Webshop
(prijzen excl BTW)

Soorten casablanca Flowerbox

Kies de kleur voor uw Casablanca!

Bij aankoop van een Casablancamodel is deze kleurkeuze verplicht.

De kost voor de kleurkeuze is een éénmalige kost per gebruikte kleur. Wanneer u meerdere modellen aankoopt in dezelfde kleur hoeft u deze kost dus maar éénmalig betalen.

Het model Casablanca kan geproduceerd worden in alle mogelijke Ral kleuren. 

Onze meest gebruikte kleuren: